Известие

Collapse
No announcement yet.

дюзи от 2.0 на 1.7 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На вниманието на колегата don pepone. Най на края успях да намеря 8 дюзи от рено бош номер/ 0 280 155 724 и днес ,пиша днес защото е вече днес , ще ги монтирам на V6 мотора на 156 за резултата ще ви информирам след интервенцията за ,която се надявам да бъде така успешна както и на 155 1.7 . Искам да използвам темата ,за да попитам колегата Furious как е поведението на колата при него след подобна операция ,но с малко по различни дюзи
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
      Искам да използвам темата ,за да попитам колегата Furious как е поведението на колата при него след подобна операция ,но с малко по различни дюзи
      писах ти лс

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Определено чакам с нетърпение да чуя резултата,че имам малки съмнения как ще паснат на шестака. Ако може и малко снимки на процеса на работата,е искам да ти видя и рейките дали са като моите.
        П.С. Стискам ти палци да мине безпроблемно
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Ако са същите кубици ще стана по-готина за каране даже .

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
            Определено чакам с нетърпение да чуя резултата,че имам малки съмнения как ще паснат на шестака. Ако може и малко снимки на процеса на работата,е искам да ти видя и рейките дали са като моите.
            П.С. Стискам ти палци да мине безпроблемно

Значи за сега всичко върви по план дюзите от рено са същата дължина без разлика ,но в процеса на работа реших да сменя гумените маншончета на тръбите .които идват в понеделник и още не съм запалил колата ,за да се види как е . Напрвил съм и снимки .Понеделник ще видиш всичко .
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ето как изглеждат нещата от страна на размерите между двата типа инжектори:

При мен се наложи да си направя процеп на разстоянието на което е на стария тип инжектор, за захващане към рейката, за да се запази монтажната дължина на инжектора!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

За тази доработка колегата Furious има пълно право ,но тя се налага само ако слагаш дюзи от Алфа 156 на които няма втори канал на тези от реното има и на зелените от опел също има
                Attached Files
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

За тази доработка колегата Furious има пълно право ,но тя се налага само ако слагаш дюзи от Алфа 156 на които няма втори канал на тези от реното има и на зелените от опел също има
                  А тези 0 280 155 724 са 220 кубикови - не са ли доста по-големи от необходимите? Оригналните на 4- цилиндровия мотор са 200. Само на 6-цилиндровия 3000 кубика са 0 280 150 701 - демек 240 кубикови. На 6 цилиндровия 2.5 мотор са пак 0280150702 - 200 кубикови.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    А тези 0 280 155 724 са 220 кубикови - не са ли доста по-големи от необходимите? Оригналните на 4- цилиндровия мотор са 200. Само на 6-цилиндровия 3000 кубика са 0 280 150 701 - демек 240 кубикови. На 6 цилиндровия 2.5 мотор са пак 0280150702 - 200 кубикови.
                    Не знам колега 1.7 върви за страх и не гори нищо 2.5 има дюзи орегинално като на 1.7 за това мисля че и там ще заспят .Преди 5 години ги монтирах на 1.8 8 к и от тогава ги използвам за 155. Тази идея ми я даде друг човек не е моя Няма да ти казвам името му защото ще си помислиш че съм болен
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колега Никола 59 какво става сложи ли дюзите на шестака.
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

и аз мисля да пробвам с дюзите от реното на мойта 156,надявам се ефекта да е положителен
                        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                        алфа ромео 164 2.0тс -на части
                        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Колега Никола 59 какво става сложи ли дюзите на шестака.
                          Чакам още маншончетата и занесох да хромират бензиновите рейки
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Чакам още маншончетата и занесох да хромират бензиновите рейки
                            Ще стане лъскачка! Браво

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              Ще стане лъскачка! Браво
                              Надявам се да е така колега Благодаря ти
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                                и аз мисля да пробвам с дюзите от реното на мойта 156,надявам се ефекта да е положителен
                                Няма смисъл да слагаш на твоята 156-ца са със така нареченото много точково разпръскване демек със четири отворчета ти е дюзата отпред.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X